Over ons

Samen een mooie herinnering creëren rondom een overlijden, daar gaat het om. Uitvaartverzorging Hoogland & Huiting is er op het moment dat u ons nodig heeft. We helpen en adviseren u als nabestaande met het maken van keuzes uit de vele mogelijkheden die er zijn. Wij nemen de zorgen rondom de uitvaart uit handen. Met waardigheid en respect creëren we een onuitwisbare herinnering aan het leven van de overledene. We staan stil bij het leven en overlijden.

Want ondanks dat het leven stopt, gaat de liefde door.


Onze kernwaarden:

Betrokken

We bieden een luisterend oor en houden rekening met uw wensen. Altijd op de achtergrond aanwezig en op de voorgrond wanneer nodig.

Behulpzaam

We bieden een helpende hand. We nemen de tijd voor u.
We zijn er om u te helpen en bij te staan.

Betrouwbaar

We doen wat we met elkaar hebben afgesproken en verzorgen een uitvaart volledig naar uw wensen.

Over ons

Redolf:

“Mijn liefde voor het vak ontwikkelde zich al van kinds af aan. Mijn beide ouders waren werkzaam in de uitvaartbranche, bij een familiebedrijf in Zeist. Daarnaast heb ik op jonge leeftijd het overlijden van mijn vader en mijn zus meegemaakt, zo weet ik ook van de rouw die een overlijden met zich meebrengt. Mede hierdoor zet ik me al jaren met bevlogenheid en passie in om elke uitvaart op een waardige en persoonlijke manier vorm te geven”.

Annelies:

“Door Redolf ben ik in aanraking gekomen met het uitvaartvak en ben ik geraakt door alle mooie verhalen en de betekenisvolheid van het werk. Ik zorg, voornamelijk achter de schermen, dat de uitvaartverzorgers ontzorgt worden zodat zij zich kunnen focussen op het vormgeven van de uitvaart samen met de nabestaanden. Daarnaast assisteer ik bij uitvaarten waar nodig. Een bijdrage te kunnen leveren aan het creëren van een betekenisvol laatste afscheid geeft mij veel voldoening”.

  • Wilma

    “ Ik ben al meer dan vijftien jaar betrokken bij het begeleiden van uitvaarten. Ik ben begonnen als ritueel begeleider/spreker, maar ik kreeg steeds meer het verlangen om ‘meer’ te doen: de nabestaanden vanaf het moment van overlijden tot en met de dag van de uitvaart begeleiden, adviseren, tot steun zijn. Die wens is werkelijkheid geworden en inmiddels ben ik alweer vijf jaar actief als freelance uitvaartverzorger. 

    Mijn werk als uitvaartverzorger staat mijn ‘eerste liefde’ ritueel begeleiden niet in de weg. Mocht tijdens een regeling blijken dat mijn vaardigheden als spreker (al of niet met een religieus karakter) gewenst zijn, dan neemt een van onze teamleden op de dag van de uitvaart de regie van mij over, zodat ik mij volledig op de inhoud van de plechtigheid kan richten. Uitvaartverzorging is mooi en dankbaar werk. Ik voel me bevoorrecht dat ik dit werk mag doen”.

  • Marco

    “Door mijn werk als bloemist ben ik in contact gekomen met de uitvaartbranche. Ik vind dit een hele mooie branche waar je in een korte tijd veel kan en mag betekenen voor de nabestaanden. Deze dienstbaarheid geeft mij veel voldoening. Ik werk voor Huiting Uitvaartverzorging als allround medewerker en verzorg daarnaast, indien gewenst, de bloemarrangementen volledig naar wens van de nabestaanden”.