Uitvaart Ede

Een uitvaart in Ede staat voor alles wat een uitvaart hoort te zijn. Persoonlijk, warm, een waardig afscheid, verdrietig en toch een blijk van kracht en steun. Zoals bij elk overlijden, is deze periode zwaar en droevig. Dat begrijpen we bij Huiting Uitvaartverzorging heel goed. Wij ondersteunen u daarom op een professionele, begripvolle manier. De uitvaart in Ede wordt daardoor dragelijk en beheersbaar. Zo kunt u zich focussen op rouw, verdriet en uiteindelijk heling en aanvaarding.


Contact opnemen Of bekijk de locaties van Ede


Persoonlijk, respectvol en mooi

Elke uitvaart in Ede is anders. Iedereen is uniek, net zoals de wensen van de overledenen en nabestaanden uniek zijn. Een goede uitvaart en daarmee een waardig afscheid regelen draait daarom vooral rond het nemen van moeilijke beslissingen. Denk aan de muziek, bloemen, wie zegt wat, etc. Het is niet makkelijk om in deze emotionele periode, gefocust allerlei keuzes te maken. Dankzij onze goede ondersteuning zult u zien dat wij een last van uw schouders halen. Dit draagt bij aan de verwerking van uw verlies, omdat u zich nu kunt richten op de heling van uw verdriet. 

Bekijk hier onze locaties in Ede.

Liever ergens anders een uitvaart organiseren? Kijk ook op onze pagina's voor een uitvaart in AmersfoortVeenendaalZeist, MaartensdijkBilthoven en Utrecht.


Uitvaart Ede

Emmy van de Burgt, Bert van Elven, Bregtje, Gijsbert, Léon en Ronny

Graag wil ik je enorm bedanken voor je geweldige begeleiding in deze voor ons zo moeilijke tijd.

Uitvaartlocaties in Ede

Voor een uitvaart in Ede kunt u terecht bij crematorium Slingerbos aan de noordkant van Ede. Gelegen in een prachtige, natuurlijke omgeving is dit de ideale locatie om afscheid te nemen van uw geliefde en voor de overledene om losgelaten te worden van het wereldse bestaan, om de eeuwige rust te kunnen vinden.


Bekijk de locaties in Ede


Uitvaartlocaties in Ede

De mensen achter Huitvaart

Redolf en Annelies Huiting zijn allebei eigenaar van Huiting Uitvaartverzorging en helpen mensen bij het verwerken van hun verlies. Naast het overlijden van hun eigen dierbaren, zijn ze beiden ook geraakt door het verlies en de mooie verhalen van anderen. Het werk is betekenisvol en draagt bij aan het verwerken van verdriet. Helemaal wanneer nabestaanden zien hoe een waardig afscheid en een persoonlijke ceremonie bijdraagt aan een dierbare herinnering, die zij de rest van hun leven bij zich kunnen dragen. Redolf en Annelies staan u bij met warmte, begrip en professionaliteit en zijn bovendien altijd voor u bereikbaar.

Meer over ons


De mensen achter Huitvaart

Een waardig afscheid met een uitvaart in Ede

Een uitvaartverzorging in Ede kan helemaal naar de wens van de overledene worden ingericht. Het creëren van een waardig afscheid is daarbij belangrijk. De ceremonie moet daarvoor compleet en goed verzorgd zijn. U dient daarom met veel zaken rekening te houden. Denk aan:


  • Wordt het een crematie of begrafenis?
  • Wat is de beste locatie?
  • Invulling geven aan een persoonlijke plechtigheid.
  • Tijd en ruimte geven aan iedereen die afscheid wil nemen.
  • Speciale wensen.
  • Het opstellen van rouwkaarten.


U hoeft zich echter geen zorgen te maken, wij helpen u bij het regelen van al deze punten en meer. Een waardig afscheid kan zich zo ontwikkelen in een dierbare herinnering. Het mooie laatste hoofdstuk begint daarom met een uitvaart in Ede.


Neem contact met ons op

Wanneer u een uitvaart moet regelen, zit u in een zware periode van uw leven. Laat ons u daarom helpen. Uw situatie wordt niet minder verdrietig, maar dankzij onze begripvolle hulp en warme ondersteuning komt u hier zo goed mogelijk weer uit. Samen zorgen we voor het perfecte afscheid van uw dierbare. Neem vandaag nog contact met ons op voor een uitvaart in Ede.


Contact opnemenEen waardig afscheid met een uitvaart in Ede