Uitvaart Veenendaal

Wanneer een dierbare komt te overlijden, is dat altijd een droevige aangelegenheid. Een goed en waardig afscheid is belangrijk voor een goede verwerking van het verdriet. Dat is precies waar een uitvaart in Veenendaal door Huiting Uitvaartverzorging voor staat. Professionaliteit, warmte en ondersteuning zorgt ervoor dat deze moeilijke periode zo goed mogelijk verloopt. Daardoor wordt een uitvaart in Veenendaal direct een stuk draaglijker.


Contact opnemen Of bekijk de locaties van Veenendaal


Een persoonlijke uitvaart in Veenendaal

Een goed, persoonlijk afscheid regelen waarin uw wensen en de wensen van de overledene in acht worden gehouden, is niet makkelijk. Er zijn veel moeilijke beslissingen te nemen. Daarvoor krijgt u van ons de persoonlijke, betrokken ondersteuning. Er zijn namelijk veel vragen te beantwoorden en keuzes te maken. Een goede ondersteuning bij een uitvaart in Veenendaal maakt de hele ervaring minder hectisch. Dit draagt bij aan het rouwproces, zodat er teruggekeken kan worden op een prachtig afscheid die verandert in een dierbare herinnering. Uw wensen zijn daarbij onze zorg.

Liever ergens anders een uitvaart organiseren? Kijk ook op onze pagina's voor een uitvaart in Amersfoort, Zeist, Maartensdijk, Ede, Bilthoven en Utrecht.

Uitvaart Veenendaal

Aan alles gedacht

Een uitvaartverzorging in Veenendaal kan in de vorm van een begrafenis of een crematie. In beide gevallen wilt u graag een goed verzorgde en complete ceremonie, zodat er waardig afscheid genomen kan worden. Het is daarom fijn om te weten dat u kunt vertrouwen op een goede ondersteuning. Denk aan ondersteuning bij:


  • Het regelen van een goede locatie
  • Advies bij het opstellen van rouwkaarten
  • Invulling geven aan een persoonlijke plechtigheid
  • Tijd en ruimte geven aan iedereen die afscheid wil nemen
  • Speciale wensen

Aan alles gedacht

Emmy van de Burgt, Bert van Elven, Bregtje, Gijsbert, Léon en Ronny

Graag wil ik je enorm bedanken voor je geweldige begeleiding in deze voor ons zo moeilijke tijd.

Uitvaartlocaties in Veenendaal

Voor een uitvaart in Veenendaal zijn verschillende geschikte locaties te vinden. Voor zowel begraafplaatsen als crematoria zijn er zeer geschikte opties. In 2021 opent er zelfs een nieuwe begraafplaats, namelijk natuurbegraafplaats Prattenburg. Zoals de naam doet vermoeden is dit een mooie locatie omringd door prachtige, rustige natuur. Een zeer geschikte locatie voor de laatste, eeuwige rust.


Bekijk de locaties in Veenendaal


Uitvaartlocaties in Veenendaal

De mensen achter Huitvaart

Redolf en Annelies Huiting zijn allebei eigenaar van Huiting Uitvaartverzorging en helpen mensen bij het verwerken van hun verlies. Naast het overlijden van hun eigen dierbaren, zijn ze beiden ook geraakt door het verlies en de mooie verhalen van anderen. Het werk is betekenisvol en draagt bij aan het verwerken van verdriet. Helemaal wanneer nabestaanden zien hoe een waardig afscheid en een persoonlijke ceremonie bijdraagt aan een dierbare herinnering, die zij de rest van hun leven bij zich kunnen dragen. Redolf en Annelies staan u bij met warmte, begrip en professionaliteit en zijn bovendien altijd voor u bereikbaar.

Meer over ons


De mensen achter Huitvaart

Nazorg bij een uitvaart Veenendaal

Onze zorg bij een uitvaart Veenendaal betrekt meer dan alleen het regelen van de begrafenis of crematie. Ook na de uitvaart kunt u rekenen op een goede en warme begeleiding. Hierbij kunt u denken aan het opstellen van dankbetuigingen of andere zaken die nog geregeld moeten worden. In een moeilijke periode zoals bij het overlijden van een dierbare, zijn wij er graag voor u. Dit zorgt ervoor dat de uitvaartzorg in Veenendaal zo goed mogelijk op uw wensen aansluit. U heeft dan meer ruimte om te rouwen waardoor u op een gezonde wijze uw verlies kunt verwerken.


Neem contact op

Als u een uitvaart in Veenendaal moet regelen, zit u in een zware periode van uw leven. Laat ons u daarom helpen. Met warme, begripvolle ondersteuning zorgen we voor een mooi afscheid. Neem daarom vandaag nog contact met ons op.


Contact opnemenNazorg bij een uitvaart Veenendaal