Uitvaartverzorging Maartensdijk

Per 1 oktober 2019 is AdCura Uitvaartzorg Maartensdijk onderdeel van Huiting Uitvaartverzorging. Uiteraard blijven we dezelfde kwaliteit van begeleiding en persoonlijke zorg bieden die u van ons gewend bent. 

Een uitvaartverzorging in Maartensdijk wordt gekenmerkt door persoonlijke hulp, een warme aanpak en professionaliteit. Op die manier kan een uitvaart veranderen in een waardig afscheid en een mooie afsluiting voor de nabestaanden. De periode die vooral wordt gekenmerkt door verdriet en rouw, wordt dan omgezet in afsluiting, heling en acceptatie.


Contact opnemen Of bekijk de locaties van MaartensdijkEen persoonlijke uitvaartverzorging in Maartensdijk

Voor een goede uitvaart bestaat er geen one size fits all aanpak. Voor elk persoon zijn er speciale wensen en benodigdheden. Omdat iedereen uniek is, is ook geen uitvaart hetzelfde. U krijgt daarom de hulp die u nodig heeft om een goede en persoonlijke uitvaart in Maartensdijk te verzorgen. Op die manier sluit de uitvaart nauw aan bij de persoonlijkheid en wensen van de overledene, maar ook bij de wensen van de nabestaanden. 

Bekijk hier onze locaties in Maartensdijk.

Liever ergens anders een uitvaart organiseren? Kijk ook op onze pagina's voor een uitvaart in AmersfoortVeenendaal, ZeistEdeBilthoven en Utrecht.Bekijk de locaties in Maartensdijk


Uitvaartverzorging Maartensdijk

Emmy van de Burgt, Bert van Elven, Bregtje, Gijsbert, Léon en Ronny

Graag wil ik je enorm bedanken voor je geweldige begeleiding in deze voor ons zo moeilijke tijd.

Warmte en aandacht

Natuurlijk staan wij voor u klaar in deze periode van verdriet. Wij begeleiden daarom het hele traject op een professionele en warme manier, zodat alles naar uw wensen verloopt. In deze moeilijke tijd is het lastig om aan alles te denken en op tijd te regelen. Wij staan u daarom bij met raad en daad en nemen het grootste gedeelte van het werk uit handen. U hoeft dan alleen nog keuzes te maken met betrekking tot de invulling van de dienst. Denk aan:


  • Het kiezen van uitvaartmuziek
  • Bloemen
  • Crematie of begrafenis
  • En meer


De uitvaartverzorging in Maartensdijk wordt zo een dierbare herinnering waar nabestaanden troost en afsluiting uit kunnen putten.


Warmte en aandacht

De mensen achter Huitvaart

Redolf en Annelies Huiting zijn allebei eigenaar van Huiting Uitvaartverzorging en helpen mensen bij het verwerken van hun verlies. Naast het overlijden van hun eigen dierbaren, zijn ze beiden ook geraakt door het verlies en de mooie verhalen van anderen. Het werk is betekenisvol en draagt bij aan het verwerken van verdriet. Helemaal wanneer nabestaanden zien hoe een waardig afscheid en een persoonlijke ceremonie bijdraagt aan een dierbare herinnering, die zij de rest van hun leven bij zich kunnen dragen. Redolf en Annelies staan u bij met warmte, begrip en professionaliteit en zijn bovendien altijd voor u bereikbaar.

Meer over ons


De mensen achter Huitvaart

De juiste nazorg


In deze moeilijke periode besteed u uw tijd het liefst met nabestaanden, familie en vrienden. Toch is het juist nu belangrijk om een aantal zaken goed te regelen, uit respect en nagedachtenis voor de nabestaande. Een waardig afscheid regelen is immers nog het enige wat we voor de overledene kunnen doen. Tijdens een uitvaartverzorging in Maartensdijk helpen wij u uiteraard om deze tijd van verdriet zo goed mogelijk te navigeren. Zo helpen wij u met het opmaken en versturen van rouwkaarten, de muziekkeuze en de invulling van de afscheidsdienst. Wij snappen dat u het moeilijk heeft en bieden u daarom de steun die u nodig heeft.


Een waardige uitvaartverzorging in Maartensdijk 

Tijdens een uitvaartverzorging in Maartensdijk ontzorgen wij de nabestaanden en de familie. We houden rekening met de laatste wensen van de overledene en zorgen voor een prachtige uitvaart. Op die manier kan er op een juiste manier afscheid worden genomen van een dierbare. Bekijk de mogelijkheden die we bieden, of neem vandaag nog contact met ons op. Wij staan u graag bij in deze moeilijke periode.


Contact opnemen


De juiste nazorg